Mivel a mai világban már lehetetlen e nélkül meglenni, oldalunk kizárólag statisztikai célokból harmadik féltől származó COOKIE-kat használ.
Ezekkel nem fogunk visszaélni.
ELFOGADOM

Az IntelliJ IDEA, a PHPStorm és a ReSharper magyarországi otthona!

Upsource

Upsource logo

A JetBrains felhasználók kódvizsgálati eszköztára. Az Upsource egy helyi környezetbe telepíthető repository böngésző és kódvizsgáló eszköz, amely támogatja a Git, Mercurial, Subversion és Perforce rendszereket.

UpSource illusztráció

ÁTTEKINTÉS

Az UpSource abban segíti a fejlesztőcsapatokat, hogy jobb minőségű kódot tudjanak előállítani, hogy tanulhassanak egymástól, illetve olyan közös kódkészlet álljon a rendelkezésükre, ami átláthatóvá és konzisztenssé teszi a fejlesztési folyamatokat.

Ez az egyetlen olyan kódvizsgáló eszköz, amely egyaránt képes betekintést engedni a Java és JavaScript kódba, ami a kód sokkal gyorsabb és hatékonyabb vizsgálatát teszi lehetővé.

Az Upsource-ot bármilyen projekthez felhasználhatjuk, függetlenül a használt programozási nyelvtől. A Java nyelvet használó csapatok ráadásul külön előnyben is részesülnek: IDE szintű kódbetekintést kapnak, beleértve a statikus kódanalízist és navigációt. A kódvizsgálatok levezénylése szignifikánsan gyorsabb és könnyebb megy, hisz a problémák észlelése automatikus, a kódstruktúrára épülő szövegre vonatkozó navigáció pedig a komplexebb, nehezebben felderíthető hibák keresését segíti.

Az Upsource azonnali hozzáférést biztosít az összes konfigurált projekthez egy barátságos felhasználói felületen keresztül, legyenek azok Gitben, Mercurial. Perforce-ban vagy Subversionben tárolva. Nem csak arra ad lehetőséget a szoftver, hogy madártávlatból tekintsük a projektekre és a bennük zajló folyamatokra, de arra is módunk van, hogy anélkül nézzük át a projekt bármelyik részét, hogy a forráskódot kellene helyben megpiszkálnunk.

Az Upsource transzparens és real-time együttműködést biztosít a csapat számára a kódbázis fölött, és a beszélgetések naplózása bármikor felhasználható a jövőbeni használatra. Az Upsource a saját szerverünkre telepíthetjük, a tűzfal mögé, így csak nekünk lesz hozzáférésünk a projektekről tárolt információkhoz.

ELŐNYÖK

  • IDE szintű szerkesztőfelület.
  • Tucatnyi felismert programnyelv.
  • Fejleszd a kódod minőségét, tanulj másoktól!
  • Raktár - a grafikus felhasználói felületen keresztül könnyedén kereshetsz Git, Github, Mercurial, Perforc és / vagy SVN raktáradban, így áttekinthetőbbé válik a fejlesztésed története.

FUNKCIÓK

Támogatás a Git, a Mercurial, a Subversion és a Perforce részére Az Upsource barátságos, egységes megjelenésű felhasználói felületén keresztül könnyedén monitorozhatjuk az összes VCS tározót.

Átfogó VCS felügyelet Az Upsource megőrzi az összes fájl történetet és beszélgetést, így egy hatékony tudásbázis alapja lehet a készülő projekteknek. Azonnal hozzáférést biztosít a tározó bármelyik részéhez. Ahhoz, hogy le tudjuk követni a változtatásokat, az Upsource képes vizuálisan megjeleníteni az elágazásokat és az egyesítéseket.


Java kód betekintés
A Java projektekhez az Upsource IDE szintű kódanalízist, navigálást, szimbólum használati keresést és összehasonlítást biztosít. A felhasznált technológiák a JetBrains vezető IDE-jéből, az IntelliJ IDEA-ből lettek örökölve.


Nagy teljesítményű kereső engine Az Upsource abban is segíti a fejlesztőket, hogy kontextusban maradjanak a változtatásokkal. Rá lehet szűrni a tározóban zajló aktivitásokra, így az elágazásokra, a szerzőkre, a commit üzenetekre és ID-kra, Git tagekre, időintervallumra, stb. Arra is lehetőség van, hogy egy kiemelt metódusra vagy osztályra keressünk rá, melyet a CamelHumps technológia is segít.

Azonnali frissítések Az Upsource azonnal értesíti a felhasználókat, ami fontos lehet a számukra a kódfelülvizsgálat státuszában beállt változásoktól egészen az egyszerű commentek-ig.

IDE plugin Az Upsource integrálható az összes JetBrains IDÉ-be, lehetővé téve a fejlesztőknek, hogy a kedvenc fejlesztő eszközük elhagyása nélkül vehessenek részt a beszélgetésekben és a kód felülvizsgálatokban.Használható analitika Az Upsource képes jelentéseket készíteni a VCS felhasználásáról és a kód felülvizsgálatának a statisztikáiról. Java projektek esetén, azt is le lehet követni, hogy ki járul hozzá az egyes modulokhoz.

Rugalmas felhasználó kezelés Az Upsource teljes kontrollt biztosít afelett, hogy ki férhet hozzá a projekt egyes részeihez. A felhasználók csoportokba oszthatók, és a meghatározhatók a szerepek és a hozzáférési jogosultságok.

Upsource

Upsource logo

A JetBrains felhasználók kódvizsgálati eszköztára. Az Upsource egy helyi környezetbe telepíthető repository böngésző és kódvizsgáló eszköz, amely támogatja a Git, Mercurial, Subversion és Perforce rendszereket.