Mivel a mai világban már lehetetlen e nélkül meglenni, oldalunk kizárólag statisztikai célokból harmadik féltől származó COOKIE-kat használ.
Ezekkel nem fogunk visszaélni.
ELFOGADOM

Az IntelliJ IDEA, a PHPStorm és a ReSharper magyarországi otthona!

RubyMine

RubyMine logo

Az RubyMine a legintelligensebb Ruby on Rails IDE, amit valaha láttál. Használjuk ki a nyelv specifikus hibakeresés, a kódformázás és kiegészítés, illetve a gyors dokumentálás előnyeit. A beépített kereső segítségével pillanatok alatt megtalálhatunk bármilyen osztályt, fájlt vagy szimbólumot, de akár egy IDE akciót vagy eszközt is. Csupán egy kattintással váltha

rubymine illusztráció4

ÁTTEKINTÉS
  • Ruby és Rails támogatás a 2.x, illetve a 4.x verziókig bezárólag
  • Okos Ruby és Rails kódkiegészítés
  • Rails érzékeny kód újraírás
  • Menet közbeni kódanalízis és hibakiemelés
  • Ruby és Rails specifikus kódvizsgálat intelligens gyorsjavításokkal
  • Automatikus formázás
  • Tökéletes körülmények JavaScript/CoffeeScript, HTML/HAML, CSS/SASS/LESS fejlesztésekhez
  • Verziókontroll integráció: Subversion, Git, Mercurial, Perforce, CVS
  • Unit tesztelő keretrendszerek integrált grafikus felhasználói felülettel
  • Ruby, JavaScript és CoffeeScript hibakereső

RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Windows

Rendszer          Windows 10/8/7/Vista/2003/XP

Processzor       Dual Core

Memória          1 GB

Tárhely             512 MB

Képernyő         1024x768

Egyéb                Ruby 1.8.x vagy JRuby

Apple

Rendszer           OS X 10.5 vagy újabb

Processzor        Dual Core

Memória            2 GB

Tárhely              512 MB

Képernyő          1024x768

Egyéb                Ruby 1.8.x vagy JRuby

Rendszer          OS Linux 64 bit

Processzor       Dual Core

Memória           2 GB

Tárhely              512 MB

Képernyő          1024x768

Egyéb

KDE, GNOME vagy Unity DE desktop

Ruby 1.8.x vagy JRuby

FUNKCIÓK

Ruby fejlesztés A JetBrains RubyMine IDE egy átfogó Ruby kódszerkesztőt tartalmaz, amely figyelembe veszi a nyelv dinamikus specifikációit. Olyan funkciókkal rendelkezik, mint például a  kódolási asszisztencia, az intelligens kód refactoring, vagy a kód analízis. Egyszerű projekt konfigurálás, automatikus Ruby Gems menedzsment, Rake támogatás és beépített a konzolok. A RubyMine minden olyan eszközt tartalmaz, amire szüksége lehet egy Ruby fejlesztőnek.

Ruby on Rails A RubyMine számos, a Ruby on Rails fejlesztésekhez elengedhetetlen funkcióval rendelkezik, melyek között megtaláljuk a projektek strukturális áttekintését, a gyors Model-View-Controller navigációs opciókat, a Rails specifikus kódkiegészítést és az automatikus refactoring-ot. Mindezek tetejébe kiváló ERB, HAML és Slim szerkesztést kapunk, plusz fejlett webfejlesztés technológiákat és beépített Rails konzolt. Ezzel az eszköztárral bármilyen korszerű webes alkalmazást elő lehet állítani.

JavaScript és HTML/CSS Garantált sebesség és hatékonyság mind a kliens, mind a szerver oldalon a JavaScript, a CoffeeScript, a TypeScript, a HTML, a CSS, a Less és a Sass fejlesztések esetén. A RubyMine az egyik legjobb kódolási asszisztenciával rendelkezik, és fejlett funkciók széles tárházát kínálja. A Node.js, a Dart, az AngularJS és a JavaScript tesztelési keretrendszerek pluginokon keresztül érhetők el. A JavaScript és a Node.js hibakereső eszközök segítségével a kód javítása rendkívül gördülékenyen zajlik közvetlenül a RubyMine-on belül.

RubyMotion A RubyMine az összes olyan kiegészítővel rendelkezik, ami  a RubyMotion alkalmazások előállításához kell. A code insight elérhető a Ruby, az Objective-C és a Java API-k részére, még kellemesebbé téve a macOS és az Android fejlesztéseket a RubyMotion-nel. A nagy teljesítményű tesztelő és hibakereső funkciókkal sokkal egyszerűbb az alkalmazások finomhangolása, függetlenül attól, hogy szimulátorban vagy valódi eszközön dolgozunk. Természetesen minden Rake parancs és egy interaktív konzol is a rendelkezésünkre áll.

Tesztelés A tesztelés fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. A RubyMine fejlesztésekor ugyanakkora gondossággal készülték a kódolást és a tesztelést segítő eszközök. A RubyMine rugalmasan és átgondoltan kezeli az RSpec, a Cucumber, a Shoulda, a MiniTest és a Test::Unit integrációt. Gyorsan megírhatjuk a teszteket az intelligens kódkiegészítéssel és navigációval, a tesztek futtatása és elemzése pedig fejlett grafikus felhasználói felületen történik.

Beépített eszközök Git, Subversion, Mercurial, Perforce, és CVS: A RubyMine ismeri az összes elterjedt verziókontroll rendszert és SCM-et, melyeknek egységes felhasználói felületet is biztosít. Az az automatikus alkalmazás konfigurálása FTP-n vagy SFTP-n keresztül történhet, az infrastruktúra menedzselése pedig Vagrant, Capistrano, Chef és/vagy Puppet használatával. Az adatbázisok kezelésére teljes funkcionalitású adatbázis szerkesztő és SQL támogatás áll a rendelkezésre.

Erős hibakereső Az alkalmazások kódjának finomhangolása esszenciális lépés minden fejlesztési folyamat során. A RubyMine Ruby hibakeresője a már többször bizonyított IntelliJ IDEA Java /JS rendszerére épül, de úgy hogy tökéletesen képes kielégíteni a Ruby on Rails fejlesztő igényeit.

RubyMine

RubyMine logo

Az RubyMine a legintelligensebb Ruby on Rails IDE, amit valaha láttál. Használjuk ki a nyelv specifikus hibakeresés, a kódformázás és kiegészítés, illetve a gyors dokumentálás előnyeit. A beépített kereső segítségével pillanatok alatt megtalálhatunk bármilyen osztályt, fájlt vagy szimbólumot, de akár egy IDE akciót vagy eszközt is. Csupán egy kattintással váltha