Mivel a mai világban már lehetetlen e nélkül meglenni, oldalunk kizárólag statisztikai célokból harmadik féltől származó COOKIE-kat használ.
Ezekkel nem fogunk visszaélni.
ELFOGADOM

Az IntelliJ IDEA, a PHPStorm és a ReSharper magyarországi otthona!

TeamCity

Teamcity logo

Teljesen ingyenes projektkezelő rendszer programozóknak és rendszermérnököknek. Könnyű használat, gyors regisztráció.

Teamcity illusztráció

ÁTTEKINTÉS

Mindegy, hogy egyedül dolgozol, de szereted a precízitást, vagy csapatban dolgozol, ahol fontos, hogy minden olajozottan működjön, a TeamCity a nyerő választás. A JetBrains speciális projektkezelő felülete alapbeálításokkal teljesen ingyen használható, így mindenki számára elérhető. Próbáld ki!

ELŐNYÖK

  • 3 felhasználó és 20 párhuzamos projekt erejéig teljesen ingyenes.
  • Nagyobb csapatok számára előfizetéses konstrukció.
  • Kézreálló, könnyen kezelhető webes felület.
  • Minden, amit egy projektkezelőnek tudnia kell - kifejezetten a programozók ízléséhez igazítva.

FUNKCIÓK

Fejlessz villámsebesen: akár hagyományos módon dolgozol, akár kihasználod a Git vagy a Mercurial funkcióit, szükséged lehet a Teamcity kifejezetten programozóknak szánt felületére, hogy megtapasztald a csoportod teljesítményének ugrásszerű növekedését.

Az idő pénz: Javaban, .NET-ben fejlesztesz, esetleg mobilfejlesztő vagy? Amint elindítod a programot, mindent megkapsz ami csak segítheti a projekted villámgyors fejlődését.

Bővítsd ahogy akarod: Nem találsz valamit, amire szükséged lenne? Több mint 100 használatra kész plugin áll a rendelkezésedre, de ha még mindig hiányolnál valamit, akkor készítsd el magadnak a TeamCity Open API segítségével!

Menő és gyors support: Senkit sem hagyunk az út szélén. 

Kisvállalkozásoknak ideális: Azt mondtuk már, hogy ingyenes? Aztán, ahogy nő a vállalkozásod, úgy tudsz más és más előfizetéses konstrukciók között választani.

TeamCity

Teamcity logo

Teljesen ingyenes projektkezelő rendszer programozóknak és rendszermérnököknek. Könnyű használat, gyors regisztráció.