Mivel a mai világban már lehetetlen e nélkül meglenni, oldalunk kizárólag statisztikai célokból harmadik féltől származó COOKIE-kat használ.
Ezekkel nem fogunk visszaélni.
ELFOGADOM

Az IntelliJ IDEA, a PHPStorm és a ReSharper magyarországi otthona!

PhpStorm

Phpstorm logo

A JetBrains PhpStorm egy professzionális és intelligens PHP fejlesztői környezet, mely teljes tárházát biztosítja a PHP fejlesztés eszközeinek. A szoftver minden egyes eleme a produktivitás hatékonyabbá tételének lett alárendelve, így a PHP fejlesztők biztosak lehetnek munkájuk sikerében.

phpstrom illusztráció

Áttekintés


A PhpStorm olyan szerkesztővel rendelkezik, mely feldolgozza a begépelt kódot, és képes megérteni azt a legmélyebb struktúráiban, támogatva az összes modern és régebbi PHP verziót. A PhpStorm a legjobb kódkiegészítést, újragyártást és menet közbeni hibakeresést biztosítja a piacon található termékek között. Vizsgálatok százai gondoskodnak a kód ellenőrzéséről és analizásáról a teljes projektben. PHPDoc támogatás kód (újra)igazítás, formázás stílus konfigurálás és egyéb funkciók segítenek a tökéletes kód elkészítében. Az összes úttörő webes technológia támogatott a PhpStormban, így a HTML5, a CSS, a Sass, a SCSS, Less, a CoffeeScript, a TypeScript, a Dart, az ECMAScript Harmony, a Jade sablonok, a Zen Coding, az Emmet, az AngularJS és természetesen a JavaScript. A PhpStorm tartalmazza a WebStorm teljes funkcionalitását, és teljes körű támogatást kínál a PHP-hoz és az SQL adatbázisokhoz.

  • Intelligens code editor PHP-hoz szintaxis kiemeléssel, kódkiegészítéssel, kibővített formázási lehetőségekkel és menet közbeni hibakereséssel.
  • PHP 5.3, 5.4, 5.5, 5.6 & 7.0 támogatás beleértve az összes új szintaxist.
  • PHP újragyártás, kód (újra)igazítás és duplikált code detector.
  • Vagrant integráció, Composer támogatás, beépített REST Client & SSH Consolote, Command Line eszközök, Google App Engine, Remote PGP tolmácsok, Behat
  • Keretrendszer támogatás (Symfony2, Yii), Keretrendszer specifikus plug-inok (Drupal, WordPress, Symfony, Magento, stb.), Template engine-ek (Twig, Blade, Smarty)
  • Vizuális hibakereső a PHP alkalmazásokhoz
  • HTML, CSS, JavaScript szerkesztő
  • PHP UML
  • Version Control Systems integráció egyesített felhasználói felülettel
  • Adatbázis eszközök, SQL editor
reen="">


Intelligens kódolási segítség: A PhpStorm olyan PHP IDE, ami valóban megérti a kódot. Támogatja a PHP 5.3/5.4/5.5/5.6/7.0 nyelveket, menetközben hibamegelőzést biztosít, a legjobb automatikus kiegészítő és refactoring funkciókkal rendelkezik, és fejlett HTML, CSS és JavaScript szerkesztőt is tartalmaz.

Okos PHP szerkesztő: Az IDE funkciói között megtaláljuk az okos kódkiegészítést, a szintaxis kiemelést, a kiterjesztett kódformázási konfigurációt, a menet közbeni hibakeresést, a kódgöngyölítést, és a kevert nyelvek támogatását. Az automatikus refactoring nagy gondossággal őrködik a kód felett, így könnyedén végrehajthatók a változások a teljes kódon.


Minőségellenőrzés: Már gépelés közben is több száz ellenőrző rutin vizsgálja a kódot, és vadászik a lehetséges hibákra. A gyors fixekkel rendelkező vizsgálati rutinok segítségével korrigálhatók a hibák és a kód minősége is sokkal jobb lesz. Az Alt+Enter billentyűzetkombináció lenyomásával megjeleníthetőek az egyes vizsgálatokhoz kapcsolódó opciók.

Codeception támogatás A PhpStorm támogatja a Codeception tesztelési keretrendszert a 2.2.0-ás verziótól felfelé. Installálhatjuk a Comoserből vagy a PHAR-ből egyaránt. A teszteket elvégezhetjük helyben, egy Vagrant gépen, remote interpreteren vagy Dockeren.

PHPUnit 6 támogatás A PhpStorm teljes körű támogatást kínál a PHPUnit 6-hoz is. Az új, névteresített TestCase osztályt felismeri és támogatja a PhpStorm.

Fejlettebb Joomla támogatás Több más Joomla funkció támogatása mellé bekerültek a JDatabaseQuery és a JDatabaseDriver kezelésére szolgáló eszközök is. Amikor ezekkel az osztályokkal dolgozunk, megkapjuk a táblázatok és az oszlopok kiegészítésté, a szokásos ellenőrzések, SQL kiemelések és feloldások mellé.

Navigáció és keresés: A PhpStorm segít abban, hogy eligazodjunk a kód sűrűjében, és teszi ezt jóval hatékonyabban, mint a konkurens megoldások, még akkor is, ha nagyméretű projektről van szó. Egyetlen kattintással ugorhatunk bármelyik metódushoz, funkcióhoz vagy változó definícióig, vagy kereshetünk rá ezek használatára.

Hibakeresés, tesztelés és profilírozás: A PhpStorm nagy teljesítményű eszközöket biztosít a hibakereséshez, a teszteléshez és a profilírozáshoz.

Hibakeresés: A zéró konfigurálású hibakeresés igazán egyszerűvé teszi a hibák kiszűrését a PHP alkalmazásokból. Emellett a PhpStorm számos más opciót is kínál a beépített Visual Debugger által.

Tesztelés: A PHP Unit tesztelések elvégezhetőek a PhpStormon belül, és azonnal elindíthatóak egy könyvtárból, fájlból vagy osztályból a kontextus függő menüopciók használatával. A Code Coverage megmutatja, hogy a kód mely részei lettek letesztelve.

Profilírozás: Az alkalmazások profilírozása elvégezhető az Xdebuggal vagy a Zend Debugger-rel, az összesített jelentések pedig megtekinthetők a PhpStormon belül.

HTML/CSS/JavaScript szerkesztő: A PhpStorm rendelkezik a WebStorm összes HTML, CSS és Javascript funkciójával.

HTML és CSS szerkesztő: Az összes korszerű és keresett webfejlesztési technológia támogatása biztosított a PhpStormban: a HTML5, a CSS, a SASS, az SCSS, a LESS, a CoffeeScript, az ECMAScript Harmony és a Jade is kezelhető a szoftver által. A Live Edit lehetővé teszi, hogy a kódban eszközölt változások azonnal megjelenjenek a böngésző ablakában, anélkül, hogy frissíteni kellene az oldalt.

JavaScript szerkesztő: A PhpStorm JavaScript szerkesztője az egyik legfejlettebb a piacon elérhető megoldások között. Funkciók: kódkiegészítés, érvényesítés és gyors fixek, refactoring, a JSDoctype jegyzetek támogatása, JavaScript hibakeresés és unit tesztelés, JavaScript keretrendszerek támogatása, stb.

Új technológiák: A PhpStorm gördülékeny fejlesztői környezetet teremt az olyan új nyelvek támogatásával, mint a TypeScript, a CoffeeScript és a Dart.

Fejlesztői környezet: A PhpStorm a nyílt forráskódú IntelliJ platformra épül, melyet már több mint 15 éve fejlesztenek a JetBrains szakemberei. Finomra hangolt, érett és személyre szabható környezet, melyben öröm a munka.

VCS: A PhpStorm külön felhasználó felületet biztosít több, népszerű Version Control System-hez, például a GitHubhoz, az SVN-hez, a Mercurialhoz és a Perforce-hoz is.

Adatbázisok és SQL: A PhpStorm minden olyan eszközt biztosít, ami ahhoz kell, hogy a projektünk kezelni tudja az adatbázisokat és az SQL-t. Csatlakozhatunk adatbázisokhoz, szerkeszthetjük az adattáblákat, és akár arra is van mód, hogy UML diagramokon keresztül analizáljuk a sémákat. Az SQL kód beilleszthető egyéb nyelvekbe vagy szerkeszthető az SQL Editor-ral.
PhpStorm

Phpstorm logo

A JetBrains PhpStorm egy professzionális és intelligens PHP fejlesztői környezet, mely teljes tárházát biztosítja a PHP fejlesztés eszközeinek. A szoftver minden egyes eleme a produktivitás hatékonyabbá tételének lett alárendelve, így a PHP fejlesztők biztosak lehetnek munkájuk sikerében.