Mivel a mai világban már lehetetlen e nélkül meglenni, oldalunk kizárólag statisztikai célokból harmadik féltől származó COOKIE-kat használ.
Ezekkel nem fogunk visszaélni.
ELFOGADOM

Az IntelliJ IDEA, a PHPStorm és a ReSharper magyarországi otthona!

ReSharper C++

Resharper C++ logo

A ReSharper elengedhetetlen eszköze a C++ fejlesztésnek, és tökéletesen képes együttműködni a Microsoft Visual Studio összes modern verziójával.

ReSharper illusztráció

ÁTTEKINTÉS

A ReSharper C++ abban segíti a fejlesztőket, hogy hatékonyabban állíthassanak elő a kornak megfelelő C++ kódot. A ReSharper C++ világszerte több ezer fejlesztő munkáját teszi hatékonyabbá a kódvizsgálattal, az automatikus újragyártással, a lélegzetelállítóan gyors navigációval és a kód támogatással. A Resharper C++ a ReSharper ultimate csomag része.

ELŐNYÖK

  • Teljes integráció a Visual Studio 2005-tel, 2008-cal, 2010-zel és 2013-mal.
  • Kód analízis. A ReSharper menet közben összesen 1400 vizsgálatot végez el a kódon, így azonnal látható, hogy hol van hiba, vagy rossz eljárás.
  • Navigáció és keresés. Bármelyik fájlhoz, típushoz vagy részlethez ugorhatunk, vagy egy kijelölt szimbólumtól kezdve indíthatjuk a navigálást.
  • Több mint 45 automatikus refactoring, azzal a céllal, hogy csökkenjen a duplikátumok száma, hatékonyabbá váljon a hierarchia felépítése, és átláthatóbbá váljon a projekt struktúrája.
  • A kód kitisztítása segít a redundáns kódok eltávolításában.
  • A ReSharper nagyban leegyszerűsíti a munkát a lokalizált erőforrásokkal, azzal, hogy teljes funkcionalitását kínálja a resx fájloknak, és hogy beépíthetővé teszi őket C#, a VB.NET, az ASP.NET, és a HTML kódokba.
ReSharper C++

Resharper C++ logo

A ReSharper elengedhetetlen eszköze a C++ fejlesztésnek, és tökéletesen képes együttműködni a Microsoft Visual Studio összes modern verziójával.