Mivel a mai világban már lehetetlen e nélkül meglenni, oldalunk kizárólag statisztikai célokból harmadik féltől származó COOKIE-kat használ.
Ezekkel nem fogunk visszaélni.
ELFOGADOM

Az IntelliJ IDEA, a PHPStorm és a ReSharper magyarországi otthona!

JetBrains AppCode

AppCode logo

Köszönhetően annak, hogy az AppCode képes mélységeiben megérteni a kód teljes struktúráját, nyugodtan rábízhatjuk az ismétlődő rutinfeladatokat, és megkímél minket a felesleges gépeléstől. Az AppCode egy professzionális iOS/OS X IDE, ami az IntelliJ Platformra-épül.

appcode színes

ÁTTEKINTÉS

Az AppCode segítségével a fejlesztők elképesztő appokat fejleszthetnek az Apple gépeire. A többi JetBrains IDE-hez hasonlóan, az AppCode legnagyobb erősségének a kódanalizálási rutinok, az okos kódkiegészítés, a nagyteljesítményű refactoring funkciók, az auto-import, az egy kattintású navigáció, az automatikus kódformázás számítanak. Ezek mellett meg kell még említeni az transzparens Xcode integrációt, a CocoaPods-ot és a számos, támogatott nyelvet. Az AppCode nem csupán a professzionális iOS fejlesztők számára jelent hathatós támogatást, de hasznos lehet azoknak a kezdő programozóknak is, akik még csak most ismerkednek a műfajjal.
  • Teljes Xcode kompatibilitás. Az AppCode-ban nem csak megnyithatunk Xcode projekteket, de létre is hozhatjuk őket.
  • Automatikus akciók a CocoaPods és az Objective-C részére.
  • Telkes körű támogatása az Objective-C, a C++, a Swift, a HTML, a JavaScript, az XML és a CSS nyelveknek.
  • Kifinomult kódasszisztencia és automatikus refactoring.
  • Integrált grafikus hibakereső.
  • A kód folyamatos követése és azonnali javítások.
  • Integrált UI Designer és a Reveal app támogatása.

Okos szerkesztő: Sokkal gyorsabban megy a kódolás egy olyan IDE-vel, ami kontextusában képes értelmezni a készülő projektet. Több lehetőségünk van a kódkiegészítésre és a formázásra, mint azt először gondolnánk.

Refactoring és kódgenerálás: Fókuszáljunk a fontos feladatokra, és hagyjuk az AppCode-ra a rutinfeladatokat: Az egyszerű deklarációktól a sablonokon keresztül történő kódolásig.Kódanalizálás: Tiszta és korrekt kódot állíthatunk elő az AppCode-dal. Az összes támogatott nyelv rendelkezik statikus analizáló eszközzel, mely nem csupán arra képes, hogy kiemelje az esetleges hibákat, de javaslatokat is tesz a korrigálásukra.

Navigáció és keresés: Bármely osztályt, funkciót vagy szimbólumot gyorsan megtalálhatunk a kódon belül, és a keresés során csak a releváns találatok jelennek meg. Az AppCode keresőjével gyakorlatilag bármire rákereshetünk, még az IDE beállításaira is!

Személyre szabhatóság: Válasszunk egyet a rendelkezésre álló, előre elkészített felhasználói felület közül, és alakítsuk át olyanná, ami megfelel a felhasználói szokásainknak. Használhatjuk az alapértelmezett billentyűzetkiosztást is, de létrehozhatunk sajátot is.

Futtatás és hibakeresés: A projektek futtatása és a hibakeresés könnyedén elvégezhető az AppCode-on belül. Az AppCode a szerkesztőn belül mutatja az értékeket, és segít minket a kifejezések kiértékelésében.

Unit tesztelés: Az AppCode alapból támogatja az OCUnit, az XCTest, a Google Test és a Kiwi tesztelő keretrendszereket, a teszteredmények megjelenítésére pedig  fejlett felhasználói felület áll a rendelkezésre. Még arra is képes a szoftver, hogy a tesztelés közben előállítsa a kódot.

Verziókontroll: Az AppCode első osztályú felületet biztosít a legnépszerűbb VC rendszerekhez, így a Subversionhöz,a Githez, a GitHubhoz, a Mercurialjoz, a Perforce-hoz és a TFS-hez. Ha elfelejtettünk verziókontrollt adni a projekthez, az AppCode így is elmenti a változtatásokat a helyi history-ba.

Integráció: Számos előnnyel bír az olyan thirdy-party alkalmazások integrációja, mint a CocoaPods, és a Reveal.

Xcode támogatás: Az AppCode teljesen kompatibilis a legújabb Xcode-dal, így az abban készült projektek gond nélkül megnyithatók, nincs szükség egyéb akciókra.

Pluginok: Az IntelliJ platformnak köszönhetően az AppCode több, mint 50 plugint támogat, melyek lehetnek support, VCS, keretrendszer, szerkesztő és egyéb pluginok. A pluginok telepítése és kezelése az erre kifejlesztett Plugin Manager-en keresztül történik.Swift Az AppCode által biztosított Swift támogatás magába foglalja a szintaktikai elemzést, a Swift utasítások kiegészítést és kiemelését, a kód újraírást és a hibakeresést.

Objective-C Az AppCode támogatja az Objectice legújabb fejlesztéseit, mint például a nullability magyarázatokat, a _kindof definíciókat és az általános osztályokat.

C++ Az AppCode natív támogatást kínál a C, a C++ nyelvekhez, beleértve a C++ 11-et, a libc++-t és a Boostot. Használjuk ki a kód újraírás, a navigálási funkciók, a kódkiegészítés és generálás előnyeit.

Web és keresztplatform Au AppCode teljes körű támogatást kínál a JavaScripthez, az XML-hez, a HTML-hez, a CSS-hez és az XPat-hez, ahogy támogatott az összes Emmet funkció is az AppCode-ban.

JetBrains AppCode

AppCode logo

Köszönhetően annak, hogy az AppCode képes mélységeiben megérteni a kód teljes struktúráját, nyugodtan rábízhatjuk az ismétlődő rutinfeladatokat, és megkímél minket a felesleges gépeléstől. Az AppCode egy professzionális iOS/OS X IDE, ami az IntelliJ Platformra-épül.