DataGrip

Datagrip_logo logo

Ismerkedj meg a DataGrippel, a JetBrains új Adatbázis IDE-ével, és nem fogod érteni, hogy hogy voltál képes mindeddig enélkül élni! Egy valódi svájci bicska adatbázisokhoz és az SQL-hez - de ha ezt mondjuk, még a közelében sem járunk a szoftver valódi tudásának.

DataGrip illusztráció

ÁTTEKINTÉS

Legyél adatbázisokkal foglalkozó rendszermérnök, egyszeri rendszergazda vagy webfejlesztő - jó hasznát fogod venni a DataGrip-nek. Egyszerű és átlátható a kezelőfelülete, könnyen testraszabható és számtalan funkciójával bizonyosan el fog varázsolni.

ELŐNYÖK

  • Intelligens lekérdezésépítő felület.
  • Séma alapú navigáció.
  • Kódmagyarázó - ami extra információkkal lát el a lekérdezéseiddel kapcsolatban.
  • Okos kódkiegészítő rendszer.
  • Valós idejű analízis és lekérdezés javítás.
  • SQL refaktorálás.

FUNKCIÓK

Intelligens lekérdezéskezelés: Ha biztos akarsz lenni az eredményben, futtasd a lekérezéseidet több módon, használd az előzményeidet és monitorozd a munkádat!

Gyors navigáció: Az átlátható, adatbázis séma alapú navigációnak köszönhetően mindig mindent megtalálsz!

Megvalósulási terv: Láss bele az adatbázisod működésébe, tanulmányozd a motor viselkedését, és ennek függvényében írd meg a lekérdezéseket.

Tartalomérzékeny kódírás: A DataGrip kitalálja, hogy mit szeretnél megírni, és segít befejezni a lekérdezéseidet.

Valósidejű futásanalízis: A Datagrip képes valós időben kiszűrni a hibákat, és segít megtalálni a legjobb módját azok kijavításának.

Változáskövető refaktorálás: Ha egy változót vagy egy aliast megváltoztatsz a lekérdezésedben, a DataGrip minden szükséges helyen megváltoztatja azt - sőt, akár egy tábla nevének változása esetén is képes megváltoztatni a lekérdezést.

Verziókezelő integráció: Minden nagyobb verziókezelő rendszer használható! (Git, SVN, Mercuryal és sok más)